Individuele rondreis Noorden Argentinië en Chili

21 Days

Belééf het prachtige noorden van Argentinië en Chili tijdens deze individuele rondreis door twee landen. Tipica Reizen verzorgt de reis tot in de puntjes en kleinste details, u hoeft alleen nog maar te genieten. Dus geen omkijken naar binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, autohuur, excursies of transfers: deze regelen wij allemaal voor u.

De reis begint in Argentinië, met een stadstour Buenos Aires en u bezoekt uiteraard een professionele tangoshow. Hierna vliegt u naar de watervallen van Iguazú in het uiterste noordoosten van Argentinië. Na dit bezoek viegt u naar het noordwesten, waar u in Salta een huurauto ontvangt en naar Cafayate rijdt, temidden van de wijngaarden. Via de prachtige en deels onverharde weg rijdt u naar Cachí en verder naar Tilcara in het noorden. Tenslotte rijdt u terug naar Salta waar u de huurauto weer inlevert.

Nu reist u met de bus door en over de Andes, voor een bezoek aan de omgeving van San Pedro de Atacama, één van de droogste plekken op aarde. Natuurlijk bezoekt u de Salar de Atacama, maar ook de Tatio geisers en de Maanvallei. De reis wordt afgesloten in hoofdstad Santiago de Chile met een stadstour, maar ook een bezoek aan Valparaiso en Viña del Mar met uw privégids.

<p>U kunt kiezen voor een dagvlucht via Madrid of Sao Paolo, dan komt u dezelfde avond nog aan en brengt de privétransfer u naar het hotel. Vliegt u ´s nachts, dan komt u de volgende ochtend vroeg aan en zorgen we voor een "Early Check-in" zodat u gelijk uw kamer in kan. Uw prachtige (tango)hotel ligt midden in het centrum, maar in een autoluwe straat.</p>

De prijs voor deze reis is inclusief:

  • Rondreis volgens het aangeboden programma
  • Overnachtingen in fijne (boutique)hotels (minimaal 3***) obv tweepersoonskamers incl. ontbijt
  • Alle (3) binnenlandse vluchten
  • Huurauto in Salta
  • Alle genoemde (privé)transfers en busreizen
  • Volledig excursieprogramma, bestaande uit: Stadstour Buenos Aires olv. Nederlandse gids / tangoshow incl. beginnersles, diner en drankjes / Bezoek Argentijnse en Braziliaanse kant watervallen / Excursie Tatio geisers / Excursie Valle de la Luna / Excursie Piedras Rojas / Stadstour Santiago de Chile (privégids) / Excursie Valparaiso en Viña del Mar (privégids)

Niet inbegrepen zijn:

  • Intercontinentale retourvlucht, overige maaltijden, entreegelden waar van toepassing (geldt ook voor Nationale Parken), fooien, optionele excursies, persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Trip Facts

  • 21 dagen
  • € 2.670 per persoon
  • maart tm december